Legent beschermt
Legent staat bij
Legent maakt wijzer
Over Legent
Overig
Jeroen Schellekens Zwaard

Legent maakt wijzer

met de academie

Lezingen

Misschien vraag jij jezelf ook wel eens af: “Wat gebeurt er als het misgaat?”

Juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en kennis te delen. 
Op 3 december verzorgen wij daarom een gratis Webinar over onbenutte kansen en onbekende risico’s binnen een bv-structuur.

Het zijn onzekere tijden en veel ondernemers hebben het zwaar. Dit weten we bij Legent maar al te goed. Helaas weten we ook dat het vaak niet zo goed geregeld is als je zelf denkt. Dát is de reden dat wij willen helpen, want Legent staat bij met raad en daad. In het Webinar legt Jeroen Schellekens uit waarom een faillissement van een werkmaatschappij vaak desastreuze gevolgen heeft voor de gehele bv-structuur. In de praktijk blijkt de curator veel machtiger dan wij denken. Reden genoeg om jezelf goed te laten informeren over de schijnveiligheid van een bv-structuur en de onbenutte kansen om het wél goed zelf te regelen, zonder dat je daarbij nieuwe afspraken met de bank of belastingdienst hoeft te maken.

Heb jij bijvoorbeeld een bancaire financiering, een fiscale eenheid of interne rc-vorderingen en kasstromen? Let dan zeker op! Wij zullen aan de hand van simpele voorbeelden laten zien welke risico’s dit met zich meebrengt.

  aanmeldbutton website3

 

 

 
Hou onze website in de gaten voor nieuws over toekomstige lezingen/webinars, neem contact op als je wilt dat we jou actief informeren of meld je aan voor onze nieuwsbrief.  

 

 

Archief van lezingen

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA TILBURG

Contact

013-5770606
info@legent.nl


Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Legent cookies. Lees meer