Legent beschermt
Legent staat bij
Legent maakt wijzer
Over Legent
Overig

Karin Kemps Je Vermogen Safe

Karin Lemmens-Kemps:

Meer waarde creëren? Wij adviseren graag

Legent staat bij

met raad en daad

Een deskundige sparringpartner

De uitgebreide juridische, bedrijfskundige en economische kennis van Legent, stellen wij graag ter beschikking in adviestrajecten. Hoe wil je je bedrijf de komende jaren ontwikkelen, waar liggen je groeimogelijkheden en hoe ga je die exploiteren, hoe ga je je rendement vergroten en hoe optimaliseer je je businessmodel?

We maken samen met jou een financieel plan, bijvoorbeeld voor de komende 5 jaren. Vervolgens werken we het eerste jaar uit op maandniveau. Je hebt dan per maand een inzichtelijke prognose met betrekking tot jouw exploitatie, de balans en jouw liquiditeitsverloop/-behoefte. Door middel van een koppeling met jouw boekhouding (of op basis van een bestand dat je ons maandelijks stuurt) kunnen we je exact vertellen hoe je er voor staat, wat de verschillen zijn ten opzichte van de begroting en wat je (bijgesteld) jaarresultaat gaat worden. Per jaar wordt bekeken welke waarde drivers voor jullie het meest effectief zijn, zodat je als management een focus kunt aanbrengen.

Je krijgt een krachtig management instrument in handen, waarbij jouw focus komt te liggen op de toekomst. Maandelijks leveren wij rapportages bij je aan die we per kwartaal in een strategische sessie met je bespreken. 

Legent is jouw partner die altijd het vizier gericht houdt op de toekomst, ook als deze even wat tegenzit. Sparren? Neem contact met ons op.

 

 Rapportage website afbeelding 2Rapportage website afbeelding 1

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA TILBURG

BTW nr: 8224.30.988.B01

Contact

013-5770606
info@legent.nl

 
Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Legent cookies. Lees meer