Legent beschermt
Legent staat bij
Legent maakt wijzer
Over Legent
Overig
Stephan Van Halewijn Pagina

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begin 2021 is Stephan gestart bij Legent. Na een aantal jaren bij de Rabobank te hebben gewerkt, de laatste periode als accountmanager voor het MKB in de regio Tilburg, heeft hij de langgekoesterde wens om zijn gevolgde studies meer in de praktijk te brengen kunnen vervullen. Na zijn opleiding Management, Economie en Recht aan de Avans in 's-Hertogenbosch heeft hij namelijk Financieel Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. 

De afgelopen 10 jaar heeft Stephan ervaring op gedaan in de financiële dienstverlening bij de Rabobank. Uiteenlopende vraagstukken zorgden voor afwisselende jaren. Het écht verder helpen van zijn klanten, bijvoorbeeld middels een financiering of juist het advies geen financiering af te sluiten, gaf hem de meeste voldoening. Zoals bij vele banken het geval is werd de ruimte om zelfstandig beslissingen te nemen om de klanten echt verder te helpen steeds kleiner, terwijl de regelgeving waaraan de bank en haar medewerkers moeten voldoen steeds groter worden. Reden te meer de stap te nemen en bij Legent te starten!

Het adviseren van en het sparren met ondernemers en de combinatie financieel/juridisch zorgen er voor dat Stephan met energie aan zijn werkdag bij Legent begint en dat zijn klanten goed geholpen worden. Daarnaast is hij actief in diverse netwerken, zoals de Junior Kamer Hart van Brabant, en zit hij ook in zijn vrije tijd niet stil. Zo is hij één van de oprichters van Fairytale Festival in Kaatsheuvel. 

Heb je interesse in een inhoudelijk goed gesprek met Stephan? Hij komt graag bij je langs om te sparren over de risico's en onbenutte kansen in je onderneming, alles om uiteindelijk het vermogen van de ondernemer te beschermen! 

icons8 linkedin 50

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA TILBURG

Contact

013-5770606
info@legent.nl

 
Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Legent cookies. Lees meer