Legent beschermt
Legent staat bij
Legent maakt wijzer
Over Legent
Overig
Karin Website

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karin is sinds 2016 werkzaam bij Legent. De combinatie tussen juridisch, bedrijfseconomisch en financieel heeft haar altijd getrokken. Allereerst tijdens haar studie Financial Services Management aan de Fontys te Eindhoven gevolgd door Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit.

Daarna heeft Karin dit verder in de praktijk gebracht binnen de bancaire sector op de afdeling Bijzonder Beheer. Hier heeft zij ervaren hoe het voor ondernemers is om een faillissement mee te maken. Waarbij zij ervaring heeft opgedaan op het gebied van het doorgronden van bedrijven in zwaar weer en het daarbij behouden van een goede klantrelatie. Belangrijk hierbij vindt Karin dat duidelijk en oprecht gecommuniceerd wordt met ruimte voor de bijzondere situatie. In de bancaire wereld werd deze missie steeds moeilijker door de steeds minder lokale betrokkenheid. Daarnaast werd binnen haar rol, door het verslechterde imago van bijzonder beheer, het steeds lastiger om klanten echt te adviseren voor een gezamenlijk doel.

Mede daarom is Karin met veel plezier gestart als Financieel Jurist binnen Legent. Hierin kan zij ondernemers optimaal adviseren op het snijvlak financieel en juridisch gebied, middels onder andere SAFE. Zij verzorgt het traject van Risicoscan tot en met revisie. Daarnaast staat zij bedrijven bij in zwaar weer.

icons8 linkedin 50

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA TILBURG

Contact

013-5770606
info@legent.nl

 
Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Legent cookies. Lees meer