Legent beschermt
Legent staat bij
Legent maakt wijzer
Over Legent
Overig

Arjen Haselbekke Meer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arjen is sinds 2019 werkzaam bij Legent. Voordat Arjen bij Legent begon heeft hij aan den lijve ondervonden welke impact een faillissement heeft. Het is een zware tijd, niet alleen voor de ondernemer maar voor alle betrokkenen. Ook het personeel, leveranciers en klanten worden getroffen. Het is het zwartste scenario voor elke ondernemer. Helaas kun je een faillissement niet altijd voorkomen. Wel kun je zorgen dat je als ondernemer niet alles kwijtraakt waar je keihard voor gewerkt hebt. Arjen gaat hierover graag met je in gesprek.  

Arjen heeft 13 jaar ervaring in de bancaire sector. Als relatiemanager heeft hij ondernemers kunnen helpen door als sparringspartner naast de ondernemer te staan. Hij haalde het meeste plezier uit het bieden van maatwerkoplossingen voor ondernemers met een kredietvraag. Het leveren van toegevoegde waarde, een ondernemer helpen, soms juist ook door een spiegel voor te houden, is waar Arjen al die jaren als relatiemanager zijn plezier aan ontleende. Helaas werd de ruimte om maatwerk te leveren steeds kleiner door de stringentere regelgeving waaraan banken zich telkenmale moesten conformeren. Binnen Legent kan hij deze rol weer vervullen: samen met de ondernemer inhoudelijk in gesprek gaan over hoe zaken beter kunnen!

Arjen is regelmatig in de verschillende lokale netwerken te vinden en gaat als commerciƫle kracht van Legent graag het gesprek aan met ondernemers. Hij schuift graag aan om te sparren over de bedrijfsstrucuur, (vaak onbekende) risico's en onbenutte kansen. En dat alles om de ondernemer te helpen zijn vermogen te beschermen, mocht het onverhoopt tegenzitten.

Arjen heeft in verschillende landen werkervaring opgedaan, zowel voor als ten tijde van zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag. Na het behalen van zijn Bachelor heeft hij aan de Radboud Universiteit Nijmegen de opleiding FinanciĆ«le Economie gevolgd welke hij heeft afgerond in 2006.  

icons8 linkedin 50

Wij beschermen onder andere:

Q-Promotions
Hoogendoorn
Naber
Avec

Kijk hier wat klanten over ons vertellen:

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA Tilburg

BTW nr: NL822430988B01

Contact

013-5770606
info@legent.nl

 
Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Legent cookies. Lees meer