fbpx

Risicoscan

Wilt u weten wat de risico's voor u en uw bedrijf zijn bij faillissement van één van de BV's? Vraag dan nu de RisicoScan aan!

De RisicoScan is een uitgebreide analyse van de huidige situatie van uw bedrijfsstructuur. Na bestudering van alle gegevens maken wij een uitgebreid rapport op, dat u inzicht geeft in uw risico's in geval van faillissement en hoe u uzelf hiertegen kunt beschermen. Dit rapport wordt tijdens een persoonlijk gesprek met u besproken. Na de RisicoScan weet u dus precies welke stappen er gezet moeten worden naar een optimale structuur. Staat uw bedrijf er op dit moment niet goed voor kijk dan wat we voor u kunnen betekenen bij ‘Bedrijven in nood’.

Voor de uitvoering van de RisicoScan vragen wij een bijdrage in de kosten van € 850,-. Dit is de totaalprijs voor de groep tot en met 4 BV's. Hierboven geldt een toeslag van € 150,- per BV. De kosten van de RisicoScan worden verrekend wanneer u ons binnen twee weken na advies opdracht geeft om de geadviseerde maatregelen uit te laten voeren. U betaalt dus alleen, wanneer u geen (directe) opvolging aan het advies geeft.

Om u goed te kunnen adviseren, hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Meest recente enkelvoudige jaarcijfers van de verschillende BV's
  • Kredietovereenkomsten (bijvoorbeeld rekening-courant bank, lease of lening)
  • Alle bestaande overeenkomsten tussen uw ondernemingen onderling en met de DGA (bijvoorbeeld: management service overeenkomsten, huurovereenkomsten pand of activa, rekening-courantovereenkomsten, et cetera)
  • Statuten (optioneel)
  • Organogram

Structuurtekening

Binnen de Risicoscan ontvangt u een uitgebreide tekening van uw structuur, zie voorbeeld. Deze tekening geeft u een volledig inzicht van uw onderneming op het gebied van onderlinge verhoudingen, kredietfinanciering, interne kasstromen, fiscale eenheden etc.

Referenties

Inmiddels hebben 66 klanten een waardering ingevuld. Zij waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9.

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Kapitein Hatterasstraat 23 g
5015 BB TILBURG

© Legent 2017