fbpx

De FaillissementsVerzekering heeft slechts één missie: "Het beschermen van de belangen van u als ondernemer en uw bedrijf in geval van faillissement".

Wij geloven dat een ondernemer alles in het werk zal stellen om zijn bedrijf voort te zetten. Door de emotionele betrokkenheid met het vak, medewerkers en klanten zal de ondernemer bij een naderend faillissement zichzelf achterstellen met heel zijn vermogen. Wachtend op die betere tijd, die ene order, of die ene betaling... Wie beschermt de ondernemer tegen het lot dat hij tegemoet gaat? Wie beschermt de ondernemer tegen een financieel fiasco?

De FaillissementsVerzekering vormt een uniek concept dat uw belangen beschermt. Dit start met het maken van een analyse van de structuur door middel van de Risicoscan. Bent u nog niet direct overtuigd vul dan eerst onze Quickscan in. Middels de Quickscan ontvangt u door middel van het invoeren van één enkelvoudige balans direct een korte analyse van de risico’s en kansen die mogelijk bij u van toepassing zijn.

Voor meer uitgebreide uitleg over De Faillissementsverzekering leest u dit artikel.

Quickscan

Korte analyse van uw onderneming

Risicoscan

Uitgebreide analyse op maat

Licentie

Samenwerking met accountancy

De FaillissementsVerzekering in 75 seconden

Een kort filmpje over onze werkwijze. 

Referenties

Inmiddels hebben 66 klanten een waardering ingevuld. Zij waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9.

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Kapitein Hatterasstraat 23 g
5015 BB TILBURG

© Legent 2017