fbpx
Jeroen Schellekens MSc MBA RV
Jeroen Schellekens MSc MBA RVDirecteur / adviseur[email protected]
Jeroen studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool in Tilburg. In 2014 behaalde hij zijn MBA (Master in Business Administration) en in 2017 startte Jeroen zijn postdoctorale opleiding Business Valuation aan de TIAS. In 2018 werd Jeroen opgenomen als Register Valuatorbij het NiRV. In 2011 ontwikkelde Jeroen het concept van de FaillissementsVerzekering, hetgeen is uitgegroeid tot een volwassen propositie met landelijke bekendheid. Jeroen adviseert ondernemingen op het snijvlak bedrijfseconomisch, juridisch en financieel gebied. Deze drie pijlers komen terug binnen onze dienstverlening met betrekking tot het optimaliseren van structuren, corporate recovery en trajecten tot rendementsverbeteringen. Daarnaast geeft Jeroen lezingen en opleidingen aan (register)accountants en belastingadviseurs
mr. Karin Lemmens-Kemps BBA
mr. Karin Lemmens-Kemps BBAFinancieel Jurist [email protected]
Karin studeerde Financial Services Management aan de Fontys te Eindhoven gevolgd door Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit. Zij heeft daarna vier jaar gewerkt binnen de bancaire sector op de afdeling Bijzonder Beheer. Met deze ervaring is zij gestart als Financieel Jurist binnen Legent. Zij adviseert ondernemers op het snijvlak financieel en juridisch gebied, middels onder andere de FaillissementsVerzekering en Proces optimaal.
mr. Boris Pepping
mr. Boris PeppingInsolventierecht advocaat
Boris studeerde privaatrecht aan de Universiteit Maastricht. Hij is sinds 2001 advocaat en hij heeft zich via de Grotius Academie gespecialiseerd op het gebied van Insolventierecht. Hij heeft zich mede via de Grotius Academie gespecialiseerd op het gebied van vennootschaps-, insolventie-, en ondernemingsrecht. Hij treedt veel op als curator in faillissementen en is lid van de vereniging van insolventieadvocaten Insolad. Boris geeft binnen de FaillissementsVerzekering cursussen over de bescherming tegen de gevolgen van een faillissement aan (register)accountants.
mr. Koenraad de Klerk
mr. Koenraad de KlerkInsolventierecht advocaat
Koenraad studeerde aan de universiteiten van Tilburg, Leiden en Cambridge en behaalde zijn titel zowel in Nederlands als Fiscaal recht. Hij is advocaat sinds 1992. Koenraad heeft zich mede via de Grotius Academie gespecialiseerd op het gebied van vennootschaps-, insolventie-, en ondernemingsrecht. Hij treedt veel op als curator in faillissementen en is lid van de vereniging van insolventieadvocaten Insolad. Koenraad is uiterst ervaren op het gebied van grotere fusies en overnames. Koenraad legt zich toe op bodemprocedures, kort geding en procedures voor de Ondernemingskamer.
mr. Ernst de Haan
mr. Ernst de HaanInsolventierecht advocaat
Ernst studeerde in 2010 cum laude af aan de Universiteit van Tilburg. Hij is advocaat sinds 2012 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht, onder meer via een Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden die hij in 2016 cum laude afrondde. Ernst treedt veel op als curator in faillissementen en legt zich daarnaast toe op bodemprocedures en kort geding procedures.
mr. Wouter Veldhuizen
mr. Wouter VeldhuizenInsolventierecht advocaat
Wouter studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. Hij is sinds 2015 in dienst bij VDT als juridisch medewerker en in 2016 beëdigd als advocaat. Wouter legt zich toe op bodemprocedures, kort geding, incasso, beslag en executie.
Arjan Haselbekke
Arjan HaselbekkeAdviseur / Financieel Econoom[email protected]
Gijs de Groot
Gijs de GrootAnalist[email protected]
Sabine van Woesik
Sabine van Woesik Administratief medewerkster [email protected]
Nabila Oustou
Nabila OustouSecetaresse [email protected]

Postadres

Postbus 550
5000 AN Tilburg

KvK 17284887

Bezoekadres

Kapitein Hatterasstraat 23 g
5015 BB TILBURG

© Legent 2017