Instandhouding

Stille pandrechten op vorderingen (art. 3:239 BW) dienen in stand gehouden te worden middels vervolgpandakten. SAFE verzorgt dit bij volmacht op wekelijkse en maandelijkse basis. Hierbij worden (verzamel)vervolgpandakten opgesteld en geregistreerd bij de Belastingdienst.

Daarnaast worden alle akten die door SAFE zijn opgesteld notarieel geregistreerd, waardoor later geen discussie kan ontstaan over de datum van de overeenkomst.

SAFE biedt een digitaal archief waarop alle overeenkomsten, addenda, brondocumenten centraal staan. Op dit portaal staan ook modellen voor addenda op verschillend overeenkomsten, waarmee cliƫnten hun overeenkomsten kunnen aanpassen wanneer bijvoorbeeld de management fee wijzigt of een aanpassing in de huur gewenst is.

 Ook telefonische eerstelijns ondersteuning valt onder het onderhoud van SAFE. Dit om drempels bij cliĆ«nten weg te nemen.

Om de structuur optimaal te houden en alle wijzigingen in kaart te brengen, dient de adviseur een jaarlijkse risicoanalyse te maken op basis van de jaarcijfers en eventuele andere relevante informatie.

 

Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Legent cookies. Lees meer